Απεργία Υγειονομικών - Απεργία στην Amazon για τις συνθήκες εργασίας εν μέσω της ... - Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη:

Απεργία Υγειονομικών - Απεργία στην Amazon για τις συνθήκες εργασίας εν μέσω της ... - Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη:. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh.

Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο.

Απεργία: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υγειονομικών έξω από ...
Απεργία: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υγειονομικών έξω από ... from newpost.gr
Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου.

.(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της.

Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της.

Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере.

Η μεγάλη απεργία της υγείας - Με προσωπικό ασφαλείας ...
Η μεγάλη απεργία της υγείας - Με προσωπικό ασφαλείας ... from onmed.bbend.net
Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου.

Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00.

Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της.

Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Посмотрите твиты по теме «#απεργια» в твиттере. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ.

ΠΟΕΔΗΝ: Προκηρύσσει πανελλαδική απεργία-Δείτε πότε ...
ΠΟΕΔΗΝ: Προκηρύσσει πανελλαδική απεργία-Δείτε πότε ... from www.aftodioikisi.gr
Ανάλογη απόφαση για τις 7/10 έχει λάβει και η αδεδυ στην οποία η ποεδην είναι μέλος. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro.

.(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της.

Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στην αλεξανδρούπολη, απεργιακή κινητοποίηση στις 10:30 π.μ. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς.

Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics) απεργία. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook